Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Reflektioner om måleri av imorgon , steg 9


Har varit där och är på väg tillbaka som fjäril

Skrida till verket utan algoritm, vore för enkelt
Organiskt växa i lager som ektoderm mjuk
Lager på lager cellerna målar, vävande
Optogenetiskt, avvägt intelligent




Övriga genrer av Horace
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-23 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace