Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Needs no introduction.


Visioner av skönhet


Hon är rytmisk; gungande, svängande höfter,
hennes finger böjer sig - kom närmare! - drar mig.
Avslöjar svart spets, lockar mina ögon till ödet,
de kortaste glimtarna lockar mitt sinne att se mer.

Min plåga; tittar på bågande, flödande kurvor,
min otämjda passion tänder kalcineringens värme.
Varje rörelse en sensuell kärleksfull hors d'oeurvre,
hennes kropp pirrande på rena lakan.

Hon pulserar; vänder flörtande fingrars trick,
hon vrider härdade toppar av lust.
Min skönhet hånar mig med suckande slickar,
på tunga läppar tänder hon orgasmens eld.

Min vision underhållen av lustens dans,
givande honungssmak med kyssar.
Tittar på min nöjesanalys för romantik,
frestelsen att reta påminnelser.

Hennes magnat: Förförelsen av min själ,
accepterad lust utförd för prekärt behov.
Månängeln som ger henne kontroll
har ändå makten att uppfylla min girighet.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 50 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-25 22:11



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Många ansikten har profitören! En text som görs tolkningsbar beroende på vart i änden av profitens stig man befinner sig... Skuld eller skam är hans säkraste kort där mest pengar håvas in skulle jag tro! Dock akten bygger aldrig någon mänsklig bro! Varse för den lustfyllda eller den slavande bakom glaset!
2021-10-28

  alicja lappalainen VIP
"Du tittar på bilderna, och jag tittar på människorna som beundrar bilderna.
Dessa beundrare har dumma ansikten – förstår du? Människa, som
beundrar målningen, har ett dumt ansikte. Det är ett faktum"
Witold Gombrowicz
2021-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen