Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa människor suger ur energi på olika sätt och vis utan hänsyn till det pris den som drabbas får betala ... Gällde utifrån erfarenhet när detta flöde publicerades tidigare i oktober 2012 - och idag 2021 och sannolikt så ock i framtiden ...


Det blir allt kyligare ...

... för var dag

Det känns som
vore det på det hela taget
på väg att bli 
väldigt kylslaget ...

Det är inte hösten
som för med sig
kylan jag känner just nu
Utan den är mer 
en effekt av det
värmeuttag
vilket ständigt pågår
i närheten av sådana
som är som du ...

Men det är ej
speciellt lätt
att undslippa närvaron
av sådana som dig

Ty ni är sådana
som dras till
den värme
som ständigt 
produceras
kontinuerligt
inom sådana 
som är som mig ...

Det jag måste lära mig
är att känna igen
sådana som är som dig

långt tidigare än
vad jag lyckats med intills nu

Men om jag vill
undvika att förfrysa helt
bör jag se till
att undvika sådana som du
från och med nu ...

... och för all framtid ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-26 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP