Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gläntar

Jag gläntar på dörren
till vansinnet
mitt lilla vansinne
jag försöker förstå
mig själv
varför kan jag inte
vara nöjd?
min upplevelse
kan aldrig vara din

Jag rusar
mot ett hjärta
någonstans
skiner alltid solen




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-30 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP