Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett plenum.


Överlappa sig själv


hon stod
vid de vidsträckta rötterna
slog upp armarna
först vid varje gren
och dess bifloder
sedan genom dem.
vinden svajade
och överlappade.
hon menade sig
gå igenom den
med händerna pålagda.
grönt, svart, mörkt, ljust.
istället skickade hon sin suck
genom de porlande världarna
och lät hennes tårar
skölja gräset.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-01 21:32



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja denna kan omtolkas, och blir då en dikt som fastnar, stannarkvar och ljuder med eftersmak! Kanske en besk men medveten!
2021-11-02

  alicja lappalainen VIP
bilden bunden till en grund med en misslyckad ansats till rörelse. Blott en passiv riktning ner.
2021-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen