Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asfalt

Asfalten har gula löv
Och blir lite mjukare
För ögonen

Dess hårda yta
Är människans pansar
Mot jordens

Jag går på den
Springer
Och ser den var dag

Om jag kunde
Skulle jag skapa ett skydd
Lika hårt åt mig

Men jag är mjuk
Och asfalt spricker




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-04 12:41



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
En fin dikt
Och fint sammanflätad

Applåd.
2021-11-04

  agh.nilsson VIP
Tussilago spricker igenom,
naturens kraft kommer igenom
varje skydd.

Vacker text.
2021-11-04
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva