Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bipolär sjukdom, PTSD, isolation, tilltagande verklighetsfrånvändande


Vansinnets marsch

Jag stupar i krig
på hopplös stig
jag vandrar
och vandrar
framåt marsch
mot Helvetet
framåt marsch
för vansinnet
Tusen feberdrömmar
håller mig vaken
drakars vingslag
över sorgetaken
Jag är




Fri vers (Fri form) av Himlarymder VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-04 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Himlarymder
Himlarymder VIP