Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som regn..


Tårar av sorg


Hon grät sina tårar av sorg.

Hon drog sin handmot sin kind, i sorg.

Hon drog bort tårarna av sorg.

Hon svepte blicken över rummet.

Hon kände sina tårar av sorg.

Hon såg dig, med rosenröda kinder.

Hon känner sina tårar avsorg.

Hon känner saknaden av dig..

Hon frågar sig varför du dog..

Hon känner tårar av sorg..


~




Fri vers av Sbva91
Läst 354 gånger
Publicerad 2006-07-29 14:31



Bookmark and Share


    sunnanvind
Mycket sorglig! Du är duktig på att förmedla känslor!
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Sbva91
Sbva91