Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Text




Jag vet inte. Det är ju bara fredag än så länge. Så veckan är inte slut än på långa vägar. Och sen blir det ju måndag. Då börjar det. Men inte för mig för jag har passerat 65 och knullar inte lika ofta som jag har gjort, skulle ha gjort, skulle kunnat ha gjort, skulle kunnat göra om inte grammatiken hindrat mig men nu kommer jag snart att bli skitnödig för jag har pressat ner ost, kex, bröd, tomat, gurka, sardiner, lax, kyckling, bröst, fitta, vin, vatten, torsk, fläskkotlett, chips, ostbågar, popcorn, porr, allt och hörde ni om kvinnan vars tarmar var fulla av skit. Det funkade som glidmedel samtidigt.

Jag har inte haft så där riktigt riktigt ont nånstans i kroppen sen jag föddes men det blåmärket vet jag inte vart det tog vägen men att Sveriges flagga är gul och blå säger väl det mesta om hur man tänkt om nationens framtid och kungens ord om att vända blad och inte hur Victoria ser ut när hon tittar på sig själv naken i spegeln....en sån där som förstorar allt fruktansvärt man bär på bara för att man ska känna att man finns. De som tror, åh de är många ska man veta, de som tror att de lever även när de dött, jag undrar så hur de identifierade sig innan de fanns för inte jämförde de väl sig med nano-tekniken väl ! Det skulle ju vara roligt att veta jag menar nano låter ju som en bortsprungen indisk liten pojke som inte VILL hitta hem.

Varje morgon när jag vaknar. När jag vaknar varje morgon. Jag vaknar varje morgon. Hahahaha ! Va kul !

Trots att jag ännu har en kuk som gott och väl skulle kunna göra sig ett namn här i världen så håller jag den hemligheten för mig själv och runkar mest när ingen ser på för jag har hittills aldrig blivit påkommen och att bli påkommen med sånt tror jag skulle kunna avsätta så djupa spår i könsidentiteten, i den psykiska identiteten, i den vardagliga "hej på dig"- identiteten, gå du i kloster-mentalitets-identiteten, den matematiska, juridiska, latinska, datoriserade och, inte minst, nano-identiteten. Ja. Djupa spår. Vinterdäck blir det då som ska i på lodrätt sju, tio bokstäver, Slutar på -interdäck. V som i v-tecknet.

Är du med du din lilla snuskpelle ! Du underbare lille vän som aldrig lärt dig hur en bil, ett element, en dator, ett batteri, en njure, ett förstoringsglas, en myras sexliv, en schackspelares tarmsystem under match, eller nånting som har med livet.....fungerar eller är skapt...eller är konstruerat.....eller är uppbyggt.....eller är....

...är...

ÄR

Jag ÄR

luft

alfabet

trött

vill inte dö än

men sen

när det är dags

ja ja ja

JAAAAAA FÖR HELVETE !




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Hilén VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2021-11-05 17:27



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Du har orden och leker respektlöst med dem.
2021-11-06

  Bengt H VIP
Bra galghumor.
2021-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP