Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


900.ALLA HELGONSSDAG...?VEM ÄR DU?

*ALLA HELGONSSDAG*
är finfördelat minne

att inte känna
?VEM ÄR DU?
deras namn inte heller
deras angelägenheter
gräset är *SMARAGDGRÖNT*

färska blommor syns ibland
betyder det att någon för
ett ögonblick levande
dök livligt upp

***
I DENNA DAG

minneslund och
blygsamma stenar
pryder och vidrör
ännu mer

DEN HIMMELSKA KUPOLEN!
***
===... EH! ...

obalanserad
mänsklig läggning

delar upp
...ALLA...
ÄVEN HÄR...

förekommande
med enoOorma
spökgravar
på sista tiden...

...knackar dödsriket
tätare-mer-oftare-
på stadsportarna...
===
OBS!
355.2015/11/02 L.EK p.se
663.2018/12/11 L.EK p.se
===




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-06 07:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP