Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resonansbotten

Under månen,
på andra sidan;
som en sträng mot lyran,
förskjuten i rött.

Vi smeker strängen
från varsin ände,
genom epoker
och spunna ljusår.

Din röda knopp
vibrerar i världen
genom hinnor
av dova toner.

Under månen,
i blånad skugga
är din kudde varm
ännu en stund.




Fri vers av Mats Gyllin VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2021-11-07 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Gyllin
Mats Gyllin VIP