Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt känns så ensamt och tomt på kvällen

allt som förut kändes så nära känns nu så

långt i från när jag sitter ensam i mörkret 

 

på kvällen och tänker till baka på allt som

var och nu är mörkret kramar fram mycket

 

av ensamheten djupt inom mej allt känns så

tomt som förut var så full av liv och skratt jag 

 

har en så stark saknad av våren och sommaren 

men den är snart här tiden flyger fram våldamnt 

 

i en obehaglig fart åren går så fort mot min vilja 

utan någon vid min sida att dela resan med i livet 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-10 18:14



Bookmark and Share


  Maud Louise
Ofrivillig ensamhet kan tära svårt men vet också att man kan känna ensamhet även i en tvåsamhet
2021-11-17

  angela Täubert fd Jansson VIP
Åren går allt för fort för oss alla, saknaden av en älskad kan fördjupa känslan, men finns det liv finns det hopp.
2021-11-10
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten