Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett oförfärat nedstörtande. Ett dödligt bombnedslag.


Kamikaze babe


het nattluft, sval silkeshud
smakar på varandras hemligheter
att dö verkar betydelselöst




Bunden vers (Haiku) av Koloristen
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-11 22:02



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
laddad
2021-11-12

  AiA Maria den fria

Whohoo!

UNDER-BART!

Å bilden kan jag dö för...också:)

Tack!
2021-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen