Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Husesyn




Hon ränner runt i alla rum
vänder upp och ner på allt hon ser
fräckt ouppfostrad slänger hon ut på golven
allt vad som rymts i lådor och skåp,
skrattar, grymtar, ler i mjugg,
pissar t o m på sig
utan att röja det med en min;
säger inte ett vettigt ord,
borde förstås ha ett kok stryk,
om hon inte varit vårt första barnbarn
och ännu bara fyllt ett.

Än så länge har jag inte ätit upp henne.

Men fortsätter denna armada sitt korståg
ligger hon jävligt illa till.




Fri vers (Prosapoesi) av Gunnar Hilén VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-12 15:59



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Ha ha ha ja du barnbarn e ju grädden på moset.
2021-11-13

    Lena Staaf VIP
Gullig dikt! Lätt att bli tillintetgjord av ett sådant underbart litet monster.
2021-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP