Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något annat (klagan)

Nog borde man göra ett och annat
men ofta känns det som livet stannat
och fastnat på tomgång, rent förbannat
just när man ville göra nåt annat!




Bunden vers (Rim) av Björn Nilsson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-16 17:39



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Så är det, ofta vill man göra något annat än ett och annat av det man borde!
2021-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP