Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är ingen alls

Ljusen brinner i mörkret
Och lågan är så varm
Skulle vilja minnas
Utan besvikelse
Men du är ingen alls

Att vara lurad
Kan betyda så mycket
Och du känns så falsk

Det var inte mitt fel
Att du sprang




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-17 23:08



Bookmark and Share


  karenina VIP
Stark känsla och som ett knytnävsslag i magen
2021-11-18
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva