Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


904. BOKSTÄVERNA MED SYFTE ...2

*KÖRSBÄR TRÄDGÅRD*

så många språngmarschtider
har ändrats,ändrar och ska
förändras i *DEN*
???
hur är det nu
VEMS ÄR *DEN* ?
*EGEN -DOOFTANDE*
???
eller någon annas,
andra utomstående,

bara #ogenomträngliga
svarta MOLN#
ska hänga över *DEN*
===
av splittring/sönderfall
FÖRLORAR
***KÖRSBÄR TRÄDGÅRDEN***
UNIKHETEN
AV EN SJÄLS-AROM-BLOMMNING...
===
OBS!!!
532.2017/09/13 L.EK
===
Brandfackla




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-18 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP