Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samhället Säger!!!

Samhället Säger

"Var dig själv "

Men....

Stick inte ut i mängden
Klä dig inte vågat, då blir du våldtagen
Följ modet
Ät hälsosamt
Träna
Va inte konstig
Ha en utbildning annars duger du inte
Ha hög inkomst
Va inte arbetslös för då är du en loser.

" Men som sagt Va dig själv så kommer allt bli bra"
Samhället dömer dig ändå




Fri vers (Fri form) av miramin
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-19 13:25



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
människor är avskräden
2021-11-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande.
2021-11-19

  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra skrivet!
Precis så är det.
2021-11-19
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin