Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodmåne III

 

Blodröd himmel över staden,

vandrar hemåt i svarta knäppkängor.

Barnet i vagnen pekar på himlen och säger

- ikväll kommer varulvarna ut.

 

Blodröd himmel över åsen,

snart är vi hemma och redo för mys.

Tycker mig höra ett ylande och barnet säger

- det är nog bara en person, ingen varg.

 

Blodröd himmel över vårat tak,

vem vet vad som finns där ute ikväll.

Barnet väntar på pappan som ska komma hem

medans djuren i skogen, gör sig redo för strid. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-19 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP