Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smulor mellan lakanen


Luktar inte som Jarls Berg
Smakar lite som port salut
Den vann över Gouda till slut

Med lite brie och champagne
Ramlar jag kanske in i din famn

I fickan håller du en baugette
Bjuder du på knäckebröd?

Har du kommit helt rätt!




Skapa | Skriva av eldblomma
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-19 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eldblomma
eldblomma