Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattlig fantasi

Hörde bara din röst
värma över telefon

Men i fantasin
blir mina läppar
till trollsländors
brusande vingar

Smekande
dina bröst
om natten






Fri vers av Roger VIP
Läst 544 gånger
Publicerad 2004-10-28 10:56



Bookmark and Share


  Manal
Du har fångat det så bra,skulle inte kunna skriva bättre själv.Mycket bar skrivet =) Rekommenderas
2004-10-29

    Barbro. Norberg-Rönnlund
varm och vacker dikt & trollsländorna,
jaa, dom älskar jag SÅ den här tar jag
in och njuter av känslan & bilden !
2004-10-28

  Anette Blomberg
undvika en sådan beröring? Det är förunderligt med bröstälskande sländor. Skippa telefonen nästa gång...
2004-10-28

  Lisa
Snyggt och eggande! Vacker liknelse.
2004-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP