Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale... Vad jag vill säga är som alltid detta! Se upp med vad du kalla för demokrati det kan inte vara någons tur i en demokratur eller där sanningen sitter i bur!... Befria kvinnor och barn från våldets garn!


myteri och dyskalkyli nu mera allt sedan Adam & Evas era

 

Ja tyranni i en demokrati

som ska kallas fri

jag kan då ej låta bli

uppleva detta likt hysteri

fast alla vi

försöker att berätta så och si

per minut och parti

 

Knappt kvinns själva tro det är sant

gömmer sig bakom fasad så elegant

Det slutar med en sanning pregnant

Ja på detta sätt dessa sanningens bärare leva

nu mera i denna era allt sedan Adam och Eva

 

att barn och kvinnor förtrycka

om det kan vi illa tycka

när livet vi ville hylla och smycka

fick själen istället gå med krycka

för att vissa är helt förryckta

någon måste leda dem och lysa med lykta

våldsverkare i världen bort ska bli ryckta

 

kvar ska endast vara 

det ljusa och underbara!

en dag vänta bara - vänta bara!

 




Prosa av Solstrale VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-11-22 14:26



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ja, vänta bara ska ni få se!
Bra skrivet med fina rim!
2021-11-23

  AiA Maria den fria

Viktig
Vacker
Gudinne energi fri !

Tack!

2021-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP