Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gudomliga ljuset!

Ljuset från Herren

det heliga, som

fyller dig när du

läser i Bibeln,

fridens ljus har

träffat mig och

kontemplationen

tar vid...

Ordlös bön, stilla

betraktande,

Herren är mig när!

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 212 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-11-22 21:27



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
En fin skildring av din tro, väldigt lätt att ryckas med i dessa positiva ordalag.
2021-11-25

  Kajan VIP
En jättefin dikt, lätt och luftig med stor inneboende skönhet.
2021-11-24

    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet om Bibeln och trons kraft.
2021-11-23

  Bibbi VIP
Underbart!
2021-11-23

    Anna Ahlborg
För mig kom Jesus som en personlig och nära vän-inte genom Bibeln. Alla blir saliga på sitt eget vis! :)
2021-11-22

  Marita Ohlquist VIP
Så fint du skriver om din tro, ljuset, bönen och kontemplationen.
2021-11-22

  Sparvögat VIP
Det faller ett vackert ljus i dina ord…
Så fint!
2021-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy