Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot fallfruktens mark


Bortom brytpunktens tid
fyller rymderna pendelns sköra slag
sången i vingarna över nejden

En fata morgana ut i leendet
dansar stjärnorna i härdens ekon

Bladen droppar ljus,
hon rider genom dimma och duva
mot fallfruktens mark

Själen i ögas agat
det bundna håret i hovarna

Tonen i jord och måne
som gas skingrade mot solen




Prosa av Ubuntu
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-23 02:06



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Avancerat, komplicerat, sofistikerat! Önskar, jag kunde prestera något liknande! Grattis!
2021-11-25

  Lustverket VIP
Snyggt.
2021-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ubuntu