Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordspya


Fantasi

Jag sitter vid fönstret och andas dimmor på glaset
Ritar hjärtan och stjärnor om vartannat

Jag tittar på lampan och stänger ögonen
Lila, rosa och grönfärgade prickar dansar på ögonlocken

Jag ligger på sängen och tittar på regnet som slår mot fönstret
Dropparna bildar blommor och kontinenter som jag sedan drömmer om

Jag ligger på gräset och tittar på molnen
De bildar hundar och slott som sedan blir till bomull

Jag sitter i solen och är domare och jury mot mig själv
Och jag tänker att jag faktiskt inte alls saknar fantasi




Övriga genrer av Louise Eriksson
Läst 515 gånger
Publicerad 2006-07-30 03:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louise Eriksson
Louise Eriksson