" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Orden på min tunga

Drömmar
Lätta som luft men tunga som tankar

Önskan
Att ha dig här blandas med rädsla

Ofullständig
Känner jag mig utan dig

Ovärdig
Känner jag mig med dig

Jag
Är full av apatimani

Längtan
Är värre en sorgen

Du
Är botemedlet mot min sjukdom

Det är kärlek
Du bevittnar en naturkatastrof 




Fri vers av Louise Eriksson
Läst 498 gånger
Publicerad 2006-07-29 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louise Eriksson
Louise Eriksson