Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaosängel

Spader Dam har ett begär hett som eld
Detta begär gör henne förvirrad, lämnar henne stäld
Hennes hjärta är stulet av ett par bruna ögon
Även hennes själ tillhör denna någon
En enda kyss var allt hon fick
Av denna underbara blick
Spader Dam älskar denna vackra varelse
Det är det enda hon kan se
Spader Dam längtar efter hennes omfamning
Och hon saknar hennes kaosaktiga ordning
Hon vill ha denna kaosängel i sina armar
Hennes längtan är så stark att hon bränner alla hon sig närmar
Hon vill ha Kaosängeln där hos sig
Hon klarar inte av att hörqaa ännu ett nej
Hennes hjärta tillhör fortfarande den vackraste av änglar
Men Spader Dam kommer aldrig att bli lika underbar
Spader Dam är en demon och hennes hjärta är förlorat
Men Kaosängels skönhet gör henne matt
Kaosängeln är allt hon aldrig kommer att få
Men Spader Dam kan ändå inte vända sig om och  gå.




Fri vers av Louise Eriksson
Läst 682 gånger
Publicerad 2006-07-29 00:11



Bookmark and Share


    Falkenstedt
Du skriver UNDERBART gumman!
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Louise Eriksson
Louise Eriksson