Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte vad jag tänkte på när jag skrev detta


Kärlekens hora

Jag säljer mig själv till lägsta pris
Jag letar efter en villig köpare


Du letar efter hora till lägsta pris
Du hittar en villig säljare


Jag leker djävulen
Jag är hög

Du leker gud
Du vill utnyttja

Jag låter dig utnyttja mig
Jag tvättar av mig i en vattenpöl

Du utnyttjar mig
Du spottar på mig när jag är på väg ut


Vi leker en lek
Vi låtsas att inte älska varandra


Du och jag
Jag och du

Vi fortsätter




Fri vers av Louise Eriksson
Läst 522 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-07-30 02:50



Bookmark and Share


  Josi
Du är mycket bra på att skriva! Två sidor av myntet förmedlar du här... skickligt!
2006-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Louise Eriksson
Louise Eriksson