Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ej någonting som hör affirmationsprocesserna jag sysslar med stundom här till ... (oktober 2012) - Idag 2021 känns den tiden alltmer avlägsen ...


Nordanvinden sveper obevekligt in ...

... med kyla, snö och is
på alla sätt och vis

Likväl den är
som en 
försommarmild vind
i jämförelse med
kylan du för med dig in ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-28 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP