Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bedrägeri

 

 

Du bara gav och gav

utan några krav

Så plötsligt 

ville du ha min själ.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-29 16:11



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag vill byta min själ mot din
tror det är ett win-win

2021-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP