Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snökristaller

 

Snökristaller är som människor

Alla unika men lika mycket värda

Smälter av lite värme.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-30 13:51



Bookmark and Share


    Lars Svedin VIP
Jag har tydligen skrivit om EN snökristall också, utan jämförelse med människor.
Den heter Snökristallen.
Någon har hittat den idag.
2021-11-30

  lodjuret/seglare VIP
Det där om jämlikhet verkar vara en 'envis idé', men som med alla idéer, de tyvärr skall handhas af människor och det vet en ju hur de är, fulla av som egna impulser o infall... att de skulle smälta av litet värme är även det en god tanke, med snyftiga filmer o böcker är väl gjorda för just sådana som 'du o jag'?
2021-11-30

  Larz Gustafsson VIP
Snön är värdelös vad mig anbelangar.
2021-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP