Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om tid..


Om tid inte existerar
så är livet evigt nytt
och i ett evigt nu.





Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2021-11-30 20:13



Bookmark and Share


  ULJO
Så sant
2021-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP