Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uttryck


Alla uttryck behövs
alla stilar
alla hjärtan.

Öppna sinnet ett råd jag ger
annars missar du blommorna
vid vägen.

Alla uttryck behövs
även de
som du inte gillar.

Den enda gräns som finns
är den som leder oss
bort från varandra.




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-12-02 14:05



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Det är inte många som har nöjet eller tid att utvecklas verbalt, titta just nu sa en medlem på denna sida till mig att svenska folket inte vet vad "autoimmuna sjukdomar" betyder och att förstå att ägg/sk. är och kallas diagnos. Hur man kommer ner till den nivå här medlemmen och blir upprörd .... acceptera bara att världen är som du ser ut eller vänder på huvudet.
2021-12-08

  Blått Norrsken VIP
Att våga ta in och lyssna gör att vi utvecklas och växer som människa. Vissa stannar kvar i sin aggressivitet och envishet av sin utveckling , alltså i sin låga frekvens. Andra stiger av kärlek och i gudomlighet. Det som gudomlighet är står för i all dess godhet och allt sitt tålamod. Fint skrivet och viktiga ord.
2021-12-07

  Larz Gustafsson VIP
Frågan är varför jag skulle tvinga mig själv att ta del av sådant som jag ogillar.

Vissa människor vill jag komma bort från. Och de från mig. Win win.
2021-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP