Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tittilittiteve

Nu blir det avbrott i min dokumentär
och reklamen fyller teverutan
Då blir jag påmind om att det är
så mycket strunt som jag kan vara utan




Bunden vers (Rim) av stenhur VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-02 14:17



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Brukar aldrig titta på reklamen. Fast nu kollar jag inte ens på teve längre, utan håller mig till datorn. Ett gångbart tips kanske? Helt bortsett från det så är din vers trevlig och sann.
2021-12-03

  Larz Gustafsson VIP
Reklamavbrotten är bara bra för oss med liten blåsa och inkontinens.
2021-12-02

  Larz Gustafsson VIP
Kollalalla...
2021-12-02
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP