Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonyhet: Tomten är död!

PANG!
Tomten är död!
Han hamnade mitt i en gängrelaterad
skottlossning inatt.
En av hans renar blev också skottskadad
och tvingades avlivas på plats.
Närmast sörjande är
några miljoner barn, samt några enstaka vuxna.
Eftersom tomten inte har några efterlevande barn som
kan ta över hans jobb,
så har en lång tradition gått i graven.
Tomtemor är förtvivlad och förkrossad,
och är nu intagen på psykiatrisk klinik på grund av
det trauma hon upplever och psykiskt nervsammanbrott.
Tomtenissarna har druckit upp all alkoholhaltig glögg
som fanns i tomteverkstaden, och ligger nu delvis utslagna
eller irrar omkring utan något mål i livet.
Kontentan av detta nyhetsmeddelande är:
Mänskligheten har mist ännu en dröm och en livsstil
och våldet har fått ta över!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-04 08:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag ser fram emot den fortsatta diskussionen om detta inträffade drama. Kanske säger journalisterna något på söndagens Agenda på SVT.
Det blir väl en djupintervju med tomtemor?!
2021-12-08

  Solstrale VIP
Skakad! Skalas vi av från föreställning om att gängvåldet bara drabbar vissa, dina rader är så bra, en sann satir, med djup och svärta!
2021-12-04

  Öknens Ros VIP
Ja, hur förklara för alla barn att tomten är död? Vem ska komma med klappar då? Blir tomten en legend som kommer att berättas om och omigen? Fast det är han ju redan.
2021-12-04
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP