Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamheten växer sej allt större inom mej

ensamheten växer sej allt större inom mej 

det tomrum som blåste kallt finns inte längre 

 

inom mej där det förut blommstrade kärlek 

och äventyr där växer det ingenting förutom 

 

grå ensamhet den sväller mej full så att jag 

knappt kan andas längre och vännerna som 

 

fanns runt om mej har försvunit en efter en 

efter vägen mot framtiden jag gick igenom så

 

många dörrar efter mitt liv fyllda av varningar

från dom jag älskade runt omkring mej men jag

 

var stolt jag var tuff jag skulle spränga alla gränser 

mot alla odds för vad nu står jag kvar naken och ensam 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 111 gånger
Publicerad 2021-12-04 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten