Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konsten som jag inte behärskar än

det är svårt att få något man aldrig hafft 

det är svårt att ha något man aldrig fått 

 

det är svårt att söka efter något man inte

vet kärleken har så många skepnader och 

 

färger och ansikten det är ointesant för det 

är hjärtat du måste träffa och pricka rätt kärlek 

 

är inte svår att möta det är att bevara den som 

är konsten som jag inte behärskar än men min 

 

väg är inte slut mycket kan hända och jag har

mycket kvar att lära även om jag bär på en del 

 

erfarenheter så är det svårt att jaga något man

inte kan se eller ta på




Fri vers av den nakna poeten
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-04 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten