Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och din kärlek

Din kärlek är varm
Dina blå ögon är så snälla,
godtrogna.
Din famn är trygg.
Dina händer har aldrig gjort någon illa.
De smeker tröstande,
lugnar ångesten som fladdrar i bröstet.
Ditt hjärta bultar högt och starkt,
jag trycker örat så nära jag bara kan.
Med varje hjärtslag fylls din kropp med värme och kärlek,
som inte tycks ha någon gräns.
Och jag klamrar fast vid dig,
med hoppet att du aldrig kommer släppa taget.




Fri vers av Bodils
Läst 106 gånger
Publicerad 2021-12-05 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bodils