Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hembygd

Öppna landskap, djupa skogar
Porlande bäckar, stilla sjöar
Genom alla årstider tronar du
min hembygd
Så vacker i denna hemska värld.

Skänker mig hopp och lugn
i tider då mänskligheten
Försöker ta det ifrån dig.
Året runt står du pall
Därför ska jag göra det för dig.




Fri vers av Bodils
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-27 00:26



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
fint skrivit
2022-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Bodils