Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klimatkatastrofen

Världen går under
Medan vi tittar på
Som fastfrusna där vi står
För att slippa inse
Att framtiden inte är vår




Fri vers av Bodils
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-04-15 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bodils