Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otillräcklig

Jag undrar när du kommer inse,
att du förtjänar mer.
Kanske är det snart.
Kanske är det om många år.
Någon gång kommer det ske,
Det är jag säker på.
En dag kommer du förstå att du kan så mycket bättre.
Att du kan få någon roligare, gladare, snyggare.
Någon med mindre brister.
Någon som inte har sår som blöder på dig
och drar med dig ner under ytan.
Jag undrar hur länge du kommer orka.
Innan du inser.




Fri vers av Bodils
Läst 119 gånger
Publicerad 2022-02-26 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bodils