Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lucian Viktoria sjunger vidare på gården. Foto: författarens spishäll.


Tio för de stora och fem för de små, lucka 14

 

Cilla: Cirkelkaffet kokar över! 

Dora: Dåraktigt av dig att sätta pannan på sån hög värme!

Emma: Enighet, systrar, låt oss fira lusse tillsammans! Kanske vår narr kommer in på en kopp kaffe och en lussekatt?

Ada: Anar ugglor i mossen. Och allvar. Jag säger inte mer.

Beda: Ber er vänligen, damer. Sätt er bara ner och bida, kaffet svalnar strax. 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Nanna X
Läst 156 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-12-14 06:03



Bookmark and Share


    prima donna
Det låter hemtrevligt det där cirklandet och sörplandet!
2021-12-17

    Lena Söderkvist VIP
Beda har mest rätt. Den som väntar på något gott...
2021-12-16

  Inez L
Så roligt det fortsätter, med cirkelkaffe och allt. En påminnelse om en svunnen tid. Hade alldeles glömt bort att det en gång fanns. Och effektfulla allitterationer.
2021-12-14

  Kajan VIP
Helt härligt absurd, och njutbar, Dora med sina tirader om dåraktighet är en klassiker !
2021-12-14

  Anya VIP
Hoppas Viktoria blir inbjuden.....tänker jag.
2021-12-14

  AiA Maria den fria


Beda...bidar:)

Cirkelkaffet tilltalar, tar tempen och sätter tonen för dagen

Tack!
2021-12-14

  TrollTörnTrappan VIP
Även ugglorna sjunger runt gård & stuva?! Bjuder ett mossigt mysterium för fem färgglada textilier, i all sin djupgrå rund.....?
2021-12-14

  Maria Sundelin VIP
Nu kom jag att tänka på Maria Langs böcker
2021-12-14

    Lars Gullberg
Det är tur att vi människor är olika :-)
2021-12-14

  Solstrale VIP
Vi hoppas bara det inte blir ett brännmärke i pannan! Roligt Alliteration med fason!
2021-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X