Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är här nu

Jag är här nu
Det som har hänt tidigare
smärtade mig vidare
men nu är jag fri igen

Jag är här nu
Då:ets däliga inverkan
upprör inte längre mitt sinne
Jag är här nu, fri och glad som lärkan
och inget mer ska tillåtas förmörka mitt sinne




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-08 12:50



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Härlig känsla du oss läsare bjuder! En glädje för din skull!
2021-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP