Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten fundering kring det där med att ta vara på varje stund av liv ... - Det förmedlade budskapet är lika aktuellt idag och i morgon som det var när det tidigare publicerades här i november 2012


Det finns ingen som helst garanti ...

... för att jag om några timmar
när jag sovit min skönhetssömn
kommer att vakna igen
någonsin ...

- Men jag måste tro det!

- Tro på att det finns en fortsättning
ty det är lite av en förutsättning
för att jag ens ska Vilja vakna igen ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-12-08 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP