Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Julen närmar sig... Foto av författaren, Malmö.


Tio för de stora och fem för de små, lucka 18

 

Ada: Allmän samling, damer. Allting i ordning?

Beda: Broderierna samlar sig. Bullarna saftar sig. 

Cilla: Cirkelkaffet svalnar. Cirkusen fortgår. 

Dora: Dårarna bedårar. Dukarna drar sig.

Emma: Eternellerna blommar, evinnerligen.

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Nanna X
Läst 146 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-12-18 05:51



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
I givakt Fastän motvilligt
2021-12-19

    Lena Söderkvist VIP
Låter litet som när piloter kör sina startrutiner.
2021-12-18

    Lars Gullberg
Så fint att ha fått stifta bekantskap med dennasamling damer, tjejer, brudar, ja som dagen formar ens sinnen.

Tack
2021-12-18

  Kajan VIP
Känns som om koncentrationen är på topp, en uppladdning inför vad som komma skall..men ”Bullarna saftar sig”, är det inte saft och bulle som är klassikern ; )
2021-12-18

  Solstrale VIP
Cirkulation med cirkusen i Cirkelkaffeburken ... Kul med alla damers käbbel!
2021-12-18

  AiA Maria den fria


Tack för ännu en ”cirkelkaffe”som skänker dagen leenden:)
2021-12-18

  TrollTörnTrappan VIP
Synnerligen tydlig sammanfattning av deras tillvaro! En snarlik variant, som blev den mest korta & koncisa kalenderluckan hittills? Gillar hur "Bullarna saftar sig".
2021-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X