Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen och nattens dotter

 

Månens vemod,

speglas kallt

i hennes sorgsna ögon. 

 

Poesin föds 

ur hennes längtan, 

till det grönblå havet.

 

Där oceaner,

av hennes silvertårar

bildar strömmar. 

 

Månen och nattens dotter, 

i hennes ögon finns en längtan

som lyser starkt i natten.

 

Månens vemod,

speglas kallt

i hennes sorgsna ögon. 

 

Hon för dig till mig

i strömmar över haven, 

fram och tillbaka.

 

I hennes hjärta

finns en längtan, 

som en storm i ett nålsöga.

 

Månen och nattens dotter, 

i hennes ögon

finns en längtan som brinner.

 

Oceaner av hennes tårar

och vågornas rörelse

för dig till mig, i natt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-12-11 21:22



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
skön rhythm.
2021-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP