Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förgänglighet. Fåfänglighet.


Årgång


din muns ord
uppbackad
av andetag och ljud
destilleras och åldras
i svala källare i marken.
spenderas inte,
spills inte.
bearbetad till lera,
trampad under fötterna
och bara tas
som oskiljaktig jord
som ska skrapas bort
från dina favoritsulor
på en dag
av för dig okänt datum.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-12-10 18:54



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Beundransvärt bra!
2021-12-15

  AiA Maria den fria

Ögonblick

är liv

SOL!

Tack!
2021-12-11

  Kajan VIP
Upplever en process, kanske delvis osynlig inför .
2021-12-11

  Bengt H VIP
Enkel, naturlig och bra flyt.
2021-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen