Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack mina syster änglar som stärker immunförsvaret!


En injektion av värmande energi

Nobelpris i kvinnlig styrka

En dansant ängel, med
hjärtat på rätt plats
Omåttligt kreativ
Bestämmer över sitt eget liv
Hon visar att kvinnor kan
Både med och utan man
Med kvinnlig styrka och mod
Sprider hon omtanke på vår jord

Tilldelas; Wys
Av Systruntakommitte'n 8/12-2021




Fri vers av WyS VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-12-10 21:32



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Tusen tack för injektion
som jag är fri att sprida vidare:)
2021-12-11

  Kungskobran VIP
Styrkan sitter i poesin.Grattis
2021-12-10
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP