Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyktiga känslor

En känsla som kan skifta är en kärleks sanna väsen,
och ofta kan ett regnmoln bli en storm.
Det handlar inte alltid om att någon är för kräsen,
men att det kan va' smart att tänka om.

Som livet singlar slant är allting mångsidigt i sak,
för det som är en lögn kan ge en tröst,
och regnet som kan falla över sinnebildens tak,
kan ses av dig som sommar trots en höst.

Det vildaste av landskap är en sinnebild av kärlek,
och upp längs hjärtats geyser virvlar röken,
men även om ens kärlek är ett hav i någons närhet,

kan även oceaner bli till öken.




Bunden vers (Rim) av Marcus Johansson
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-10 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus Johansson
Marcus Johansson