Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsflyende vindpust

Kylslagna vindar viner
omslutsblåser kring min sorg
Kastar ut frostrubiner
hjärtat fångar i sin korg

Känner mig själsförlamad
då kärleken tar till flykt
Känslan var inte anad
allting tycktes vara tryggt

Gråten greppar hårt min hals
stryper sakta livslusten
Dess luft finns snart inte alls
kysser sista vindpusten







Fri vers av hawkeye
Läst 205 gånger
Publicerad 2006-07-30 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye